Een tijdje geleden kwam Chanel Trapman van MUMSTER Productions bij ons langs in de fabriek. Chanel is ontzettend goed in storytelling, en produceert voor diverse merken en bedrijven video’s die hun verhaal vertellen.

Ik ontmoette Chanel op het Fair Fashion Festival in Utrecht, waar ze een video-interview afnam na afloop van mijn presentatie. Een paar weken later had ik Chanel aan de lijn; er was iets misgegaan met de audio. Perfectionistisch als ze is wilde Chanel de video heel graag opnieuw opnemen, het liefst op locatie hier in de fabriek. Dat vonden we natuurlijk alleen maar leuk! We hebben de hele middag gepraat over textiel, duurzaamheid en de manier waarop de mode-industrie zou kunnen veranderen. Chanel maakte deze video, die mooi in beeld brengt waarom ik gestart ben met Enschede Textielstad en wat we doen.

Binnenkort zal Chanel ook een bedrijfsvideo bij ons komen opnemen. Stay Tuned!