Dit weekend wordt voor het eerst de duurzame modevakbeurs Soul Salon georganiseerd. Parallel aan de Modefabriek vindt het ‚duurzame zusje‘ van deze beurs plaats op het terrein van de Westergasfabriek. Op maar liefst drie locaties kunnen retailers zich door meer dan 60 exposanten laten inspireren door trends en ontwikkelingen op het gebied van duurzame mode en lifestyle.

Op een beurs over duurzame mode en lifestyle mag Enschede Textielstad natuurlijk niet ontbreken! Je vindt ons in het Machinegebouw op stand 213, waar we je heel graag onze nieuwste stoffen laten zien. Daarnaast presenteren we een primeur: onze meubelstoffen van recycled katoen. We hebben twee stoelen van Studio Kees Marcelis bij ons die, bekleed met onze meubelstoffen, zijn ontwikkeld voor Volvo Arendsen. We vertellen je er alles over op de beurs!

Locatie en tijd
Zondag 9 juli van 09:00 – 20:00 uur
Maandag 10 juli van 09:00 – 18:00 uur

Stand 213 in het Machinegebouw, Westergasfabriek Amterdam
Reserveer hier je gratis toegangsbewijs