viva-februari-2017

Op vrijdag 10 februari wordt de elfde editie van de Warmetruiendag georganiseerd. De Warmetruiendag is een initiatief van Greenchoice om landelijk de aandacht te vergroten voor klimaatbewustzijn en energiebesparing. BN-ers, bedrijven en consumenten worden gemobiliseerd om energiebesparing op de kaart te zetten.

lievelingstrui

Hoe werkt Warmetruiendag?

Bedrijven en particulieren kunnen zich op de website aanmelden voor deelname aan Warmetruiendag. Je kunt aangeven dat je je verwarming een paar tandjes lager zet (en op de site uitrekenen hoeveel energie je daarmee bespaart) of een ludieke actie organiseren rond warmetruiendag. Zo worden op diverse plekken in het land truien gebreid, kun je met korting een warme trui scoren of een interessante lezing bijwonen.

Op de foto voor Viva

daphne-ponsteen-annemieke_kostercrop2

Foto: Daphne Ponsteen voor Viva

De redactie van tijdschrift Viva vroeg mij voor een reportage naar mij favoriete warme trui. Daar hoefde ik niet lang over na te denken; dat werd natuurlijk mijn ‚pitchjurk‘! De lucky dress (van gebreide stof, dus het is écht wel een trui! ;-)) die me al door heel wat presentaties en meetings heen heeft gesleept.

De foto is te vinden in het nieuwste nummer van Viva dat nu in de winkels ligt.