We zijn met Enschede Textielstad genomineerd voor de VIVA400! Annemieke staat samen met 99 andere ondernemers, wetenschappers en dames uit het bedrijfsleven op de lijst met ‚wereldverbeteraars‘. Een hele eer! Help je ons naar de winst door je stem uit te brengen?

„400 koplopers die dit jaar het verschil hebben gemaakt binnen hun vakgebied: dát is de VIVA400. Deze powervrouwen stonden het afgelopen jaar in de spotlights doordat ze een prijs wonnen, een gat in de markt ontdekten, hun hoofd boven het maaiveld uit durfden te steken en in elk geval allemaal hun dromen najaagden.“

Bovenstaande tekst is een beschrijving van de VIVA400; een lijst met ‚powervrouwen‘ die elk jaar door weekblad VIVA wordt samengesteld. Dit jaar sta ik op de lijst in de categorie ‚wereldverbeteraars‘. Ik bekijk de VIVA400 ieder jaar om me te laten inspireren door ondernemende vrouwen uit Nederland. Wat een ongelofelijke eer om nu zelf op deze lijst te staan!

VIVA400 Annemieke Koster

Het is natuurlijk al heel bijzonder om genomineerd te zijn in de categorie ‚wereldverbeteraars‘, maar het zou nog mooier zijn als we de VIVA400 winnen en daarmee duurzame textielproductie nog meer onder de aandacht kunnen brengen. Als je wilt kun je stemmen via deze link. Alvast bedankt voor je hulp!