Een paar dagen geleden kreeg ik de kans over Enschede Textielstad te vertellen voor een zaal vol ondernemers. Rockstart Answers leverde erg nuttige feedback op! 
Rockstart
is een broedplaats voor Startups in Amsterdam. Startups kunnen kantoorruimte huren in het pand aan de Heerengracht, of deelnemen aan één van de accelerator programma’s, waarin de bedrijven intensief worden gecoacht.

Rockstart organiseert ook geregeld evenementen. Rockstart Answers is daar een voorbeeld van. Vijf startups geven een korte pitch van 3 minuten, waarin ze hun bedrijf en de vragen waar ze tegenaan lopen aan het publiek voorleggen. Het publiek bestaat uit collega-startups en meer ervaren ondernemers. Op die manier kunnen ondernemers elkaar inspireren en van elkaar leren.

Op 12 december kwam Rockstart Answers naar Enschede en mocht ik mijn concept presenteren. Een prachtige kans om waardevolle feedback te ontvangen. Het team van Visuele Notulen maakte ter plekke een prachtig magazine met een sfeerimpressie van het evenement. Je kunt het hieronder bekijken: